Waarom is m'n eigen website
hebben zo belangrijk?

Online zichtbaar zijn met je kennel of zaak is de dag van vandaag niet meer weg te denken. Als je weet dat ongeveer 94% van onze bevolking gebruik maakt van het internet, is een website echt noodzakelijk om lokaal (en zelf internationaal) een grotere doelgroep te bereiken, meer ideale klanten aan te trekken, je omzet te verhogen én in het algemeen te groeien met je bedrijf.

Daarnaast biedt een website de mogelijkheid om ook in te zetten op SEO waardoor je beter gevonden kunt worden in Google en je jezelf hierdoor beter kunt positioneren

Dat is super maar...
Hoeveel gaat het mij kosten?

Basis pakket

Wil je een WordPress website, maar wil je daarna alles liever zelf onderhouden en foto’s en teksten aanpassen? Dat is absoluut geen probleem!

Met dit eenmalig website pakket bouwen wij je website volledig op maat en voorzien wij jou van korte tutorials om zelf aan de slag te gaan en alles aan te passen!

Inclusief
WordPress website tot 6 pagina’s
Mobiele versie
Basis SEO
Tutorials

Exclusief
Domeinnaam en webhosting *
SSL certificaat

* Domein naam, webhosting (inclusief updates en SSL certificaat) kan worden aangekocht voor €140/jaar.

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Pakket Plus

Start snel op met een gepersonaliseerde website, die volledig aan jouw wensen voldoet en geniet zonder kopzorgen van de vele voordelen van online zichtbaarheid. Voor de extra prijs zorgen wij dat jouw website steeds tiptop in orde is en passen wij teksten en foto’s voor jou aan.

Inclusief
WordPress website tot 6 pagina’s
Mobiele versie
Basis SEO
Tutorials
Domeinnaam (t.w.v. 12 euro) *
Webhosting (t.w.v. 125 euro) *
SSL certificaat
Website updates *
Aanpassingen foto’s en teksten
Integratie met Google Analytics

* Domein naam, webhosting en updates gedurende 1 jaar. Daarna mogelijkheid om hosting pakket aan te kopen voor  €140/jaar.

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Shop Pakket

Bied je tastbare goederen aan? Dan is een webshop de juiste keuze om je bedrijf online op de kaart te zetten en je producten 24/7 bereikbaar te maken voor je klant. 

Inclusief
WordPress website met webshop
Koppeling betaalsysteem *
Mobiele versie
Basis SEO
Tutorials
Domeinnaam (t.w.v. 12 euro) *
Webhosting (t.w.v. 125 euro) *
SSL certificaat
Website updates *
Aanpassingen foto’s en teksten
Integratie met Google Analytics

* Domein naam, webhosting en updates gedurende 1 jaar. Daarna mogelijkheid om hosting pakket aan te kopen voor  €140/jaar. Naargelang het gekozen betaalsysteem kunnen er nog bijkomende kosten zijn.

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Hallo, aangenaam, ik ben Nancy

Ik ontwerp en bouw allerhande websites sinds 2010. Het begon als een “experiment” en is gauw uitgegroeid tot een regelrechte passie. Eerst deed ik het na mijn werkuren, tot ik in 2019 besloot om er helemaal voor te gaan. Sindsdien doe ik dit full-time en ik hou echt super veel van élk moment! 

Als ik niet met mijn neus achter mijn computerscherm zit, vind je me vaak in de natuur, te voet of met de fiets. Ik tokkel ook graag een deuntje op mijn elektrische piano en ben gek op het leren van nieuwe talen!

Maak je geen illusies, je hebt echt wel een website nodig om zo veel mogelijk mensen te bereiken met je business. En ik kan me geen betere partner daarin voorstellen dan Nancy. Ze luistert naar je wat je wil, denkt met je mee en voert alles dan perfect uit!

Katja Chtuka

Jouw voordelen nog eens op een rijtje (of twee)

Makkelijk aan te passen

Ons simple drag- en drop systeem zorgt dat je alles op de pagina heel makkelijk kan aanpassen.

Je eigen leeromgeving

Je krijgt toegang tot online videolessen met heldere uitleg

Vindbaar in Google

Dankzij de inbegrepen basis SEO, is jouw website goed vindbaar in Google.

Helemaal responsive

Jouw website is zo opgebouwd, dat hij op de meest courante schermen mooi oogt.

Geen kennis van code nodig

Om jouw inhoud naar wens aan te passen heb je geen technische kennis nodig.

Wij zijn er voor jou

Heb je vragen of kom je vast te lopen met jouw website? Wij staan graag voor je klaar.

Klaar om je concurrentie een stapje voor te zijn?

 

Ook voor jou zet ik me graag 200% in om de website van je dromen te verwezenlijken, zonder daarbij de bank te breken. 

Hoe simpel of uitgebreid je website moet zijn, elke nieuwe opdracht is voor mij een uitdaging om een technisch goed onderbouwde website neer te zetten die niet alleen gemakkelijk te onderhouden is, maar er ook fantastisch uitziet en jouw zichtbaarheid online optimaliseert.

Samen maken we van jouw website een succes!

#ikwileenwebsite

Klaar om ervoor te gaan of meer informatie nodig?

Heb je nog vragen, wil je wat meer uitleg over alle mogelijkheden of ben je klaar om ervoor te gaan? Laat het me hier even weten, ik neem binnen 1 (werk)dag contact met je op.

Alvast hartelijk dank!

VRAAG NU JE GRATIS WEBSITE SCAN AAN

Wil je ook graag weten of je website duidelijk maakt wat je bedrijf doet? Wat het je klant oplevert? Vul dan gauw eventjes je gegevens in en druk op de magische knop. We sturen je graag geheel vrijblijvend onze insights en een praktisch stappenplan om binnen de kortste keren te scoren met je website.